Lehto ry - Tervetuloa

Kirjoita Seita-lehteen

Seita on 4 kertaa vuodessa ilmestyvä lehti. Seita-lehden jutut ovat monen kirjoittajan kynästä. Ne eivät välttämättä edusta Lehto ry:n kantaa ellei niin erikseen mainita. Seita-lehden toimitus ottaa mielellään vastaan juttuja ja kuvitusta. Liitä mukaan sähköpostisi tai osoitteesi, sillä joskus toimituksella voi olla tarve tarkistaa juttuja koskevia asioita. Jos tekstissäsi on lainauksia ja vaikutteita toisten teksteistä, niin mukaan on ehdottomasti liitettävä lähteet. Toimituksella on oikeus muokata tekstejä tai jättää niitä julkaisematta niin katsoessaan.

Julkaistuista jutuista ei makseta korvausta. Erikseen sovittaessa kirjoittaja voi saada laajasta juttusarjasta tai tilatusta artikkelista lehden irtonumeron palkkioksi. Kaikkien tekstien tekijänoikeudet säilyvät kirjoittajalla. Tekstit julkaistaan Seita-lehdessä ja joka lehdestä poimitaan muutamia juttuja tai jutun osia sähköisesti julkaistavaksi yhdistyksen www-sivuilla. Kirjoitus- ja kuvitustöistä saa halutessaan työtodistuksen toimituksesta.

Kuka tahansa voi saada aihepiiriin liittyviä juttuja ja kuvia julkaistuksi. Ensin kannattaa tutustua julkaisukäytäntöön ja sitten pistää ideoita vaikkapa sähköpostitse päätoimittajalle. Juttujen kirjoittamisesta ja toimitustyöstä voi halutessaan saada työtodistuksen.


Toimituksen yhteystiedot:
Seita(a)lehto-ry.org

Aineistopäivät: 1.2. / 1.5. / 1.8. / 1.11.


Liity jäseneksi LehtoonLehto ry - Etusivu In English Lehto ry Lehto ry Facebookissa Etusivu Lehto Uskonnot Tapahtumat Seita-lehti Verkkokauppa Yhteystiedot Seita-lehti Seita-lehden artikkelit verkossa Osta irtonumeroita Mainosta lehden sivuilla Vuosikerrat Mediakortti