Lehto ry - Tervetuloa
Yrttiöljyt
Yrttiöljyjen valmistaminen

Öljyjä voi tehdä kahdella tavalla. Yrttiöljyt tehdään yleensä uuttamalla kuivattuja yrttejä kasviöljyyn ja tuoksuvat öljyt tehdään sekoittamalla kasviöljypohjaan eteerisiä öljyjä. Oman yrttiöljyn voi valmistaa vuosijuhlaan tuoksua tuomaan.

Paljon kirja-arvosteluja

Seita-lehdessä vuosien mittaan ilmestyneitä kirja-arvosteluja julkaistaan uudelleen verkossa. Kurkkaa vinkit vanhoista maagisistä klassikoista ja tutustu kauden uutuuskirjoihin. Voit myös lähettää oman kirja-esittelyn julkaistavaksi.

Noitavainot

Historialliset noitavainot

Shamanismi, noituus ja druidismi -luentosarjassa Åbo Akademissa professori Ronald Hutton kertoi noitavainoista Euroopassa. Hän valotti historiallisia noituuden määritelmiä ja niiden vaikutusta noitavainojen kohdistumiseen.

Miesnäkökulma Wiccaan

Tämä haastattelu ilmestyi Seidan wicca-teemalehdessä 2010 ja julkaistaan nyt verkossa ensimmäistä kertaa. Lue kolmen wiccamiehen näkökulma uskonnon harjoittamiseen. Miten he wiccan mieltävät ja uskonnosta saavat?

   


Liity jäseneksi Lehtoon


Lehto ry - Etusivu In English Lehto ry Lehto ry Facebookissa Etusivu Lehto Uskonnot Tapahtumat Seita-lehti Verkkokauppa Yhteystiedot Seita-lehti Seita-lehden artikkelit verkossa Osta irtonumeroita Mainosta lehden sivuilla Vuosikerrat Mediakortti