Lehto ry - Tervetuloa

Seita-lehden mediakortti

Seita on monipuolinen luonnonuskonnoista ja luontoa kunnioittavasta elämäntavasta kertova lehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti on Lehto ry:n jäsenetu, eli se postitetaan jäsenille automaattisesti. Seita-lehden verkkosivuilla julkaistaan uusia juttuja, haastatteluja ja uutisia säännöllisesti.

Toimituksen yhteystiedot:
Seita(a)lehto-ry.org

Vuodesta 2008 Seita on ilmestynyt B5-kokoisena, aiemmin lehti oli vähän pienempi. Seita-lehteä ei voi tilata kestotilauksena, mutta vanhoja irtonumeroita voi ostaa. Varmin tapa saada lehti säännöllisesti kotiin on liittyä Lehto ry:n jäseneksi.

Millainen lehti Seita on?

Seita täyttyy jäsenten ajatuksista, ajan ilmiöistä ja tapahtumista luonnonuskontojen kentällä. Sen sivuilla voi aistia vuodenaikojen vaihtelun ja tutustua kattavasti luonnonuskontoja ja pakanuutta koskeviin teemoihin. Lehdessä on katsauksia historiaan ja perehdyttäviä artikkeleita ja juttusarjoja eri aihepiireistä.

Kaikkien artikkelien tekijänoikeudet ovat juttujen kirjoittajilla. Jos olet kiinnostunut jutun käyttämisestä jossakin, ota yhteyttä Seidan toimitukseen, jonka kautta saat kirjoittajan sähköpostiosoitteen. Juttujen kokonainen tai osittainen julkaiseminen muualla on kielletty ilman jutun kirjoittajan lupaa.

Avustajaksi lehteen?

Seita-lehti ottaa mielellään vastaan artikkeleita ja uutisia. Myös vakituinen avustaminen tai kolumnien kirjoittaminen on mahdollista. Lehteä tehdään vapaaehtoisvoimin, joten työstä ei makseta korvausta. Työtodistuksen työstä toki saa. Lehden toimituksella ei ole myöskään fyysistä työtilaa, johon voisimme ottaa työharjoittelijoita.


Toimituksen yhteystiedot:
Seita(a)lehto-ry.org

Aineistopäivät: 1.2. / 1.5. / 1.8. / 1.11.


Liity jäseneksi LehtoonLehto ry - Etusivu In English Lehto ry Lehto ry Facebookissa Etusivu Lehto Uskonnot Tapahtumat Seita-lehti Verkkokauppa Yhteystiedot Seita-lehti Seita-lehden artikkelit verkossa Osta irtonumeroita Mainosta lehden sivuilla Vuosikerrat Mediakortti