Lehto ry:n juhlavuoden syysleiri 2018

Lehdon juhlavuoden syysleiri järjestetään 14.-16.9.2018 Helsingissä Meriharjun luontotalolla Uutelassa. Tällä kertaa osallistuminen ei ole kyydeistä kiinni, sillä kävelymatkan päähän pääsee helposti julkisilla liikenevälineillä!

Ohjelmassa on yhdessäolon lisäksi mm. syyskokous, saunomista, työpajoja, rummuttelua ja piirejä. Ohjelma tarkentuu lähempänä ajankohtaa. Leirillä tarjottava ruoka sisältyy leirin hintaan.  Lauantai-iltana nautitaan juhlaillallinen. Leiri on päihteetön.

Osallistumismaksut:

Jäsenhinta: aikuiset 25 e (pariskunta-alennus: yhteensä 40 e), lapset 10 e, päiväkävijämaksu lauantai 15 e, sunnuntai 10 e
Hinnat muilta: aikuiset 35 e, lapset 15 e, päiväkävijämaksu lauantai 20 e, sunnuntai 15 e.
Vanhempiensa pedissä yöpyvät pienet lapset maksutta.

Päiväkävijämaksut sisältävät kaiken ohjelman työpajoineen (lauantaina myös sauna) ja päivän kaikki ruokailut (lauantaina juhlaillallinen). Syyskokoukseen osallistuminen on luonnollisesti ilmaista.

Ilmoittaudu leirille mahdollisimman pian osoitteella lehto@lehto-ry.org. Paikkoja on rajoitetusti! Leiriruoka on vegaanista. Ilmoita mahdolliset muut ruokavaliotoiveet sekä allergiat ilmoittautuessasi. Ilmoita samalla mukaan tulevien lasten iät ja nimet.

Lämpimästi tervetuloa leirille!