Suomalaisen luontoviisauden rumpupiiri ja johdantoluento

31.1.2018 kello 18-21 Pauligin huvilalla

Lehto – Suomen luonnonuskontojen yhdistys ry järjestää yhteistyössä Kulttuuri- ja uskontofoorumi Fokus ry:n kanssa avoimen tutustumisillan luonnonuskontoihin Helsingissä Pauligin huvilalla, osoitteessa Mechelininkatu 36. Tapahtuma kuuluu YK:n Uskontojen ja katsomusten yhteisymmärrysviikon ohjelmaan.

Ilta alkaa alustuksella, jonka aiheena ovat luonnonuskonnot Suomessa. Erityisesti keskitytään samanismiin, joten luento toimii johdatuksena sen jälkeen alkavaan rumpupiiriin. Alustajina toimivat Katariina Krabbe ja Virve Kallio, joka vetää myös rumpupiirin.

Tilaisuuteen osallistuminen ei vaadi mitään ennakkotietoja, avoin mieli riittää. Mukaan voi ottaa rummun tai helistimen, mutta osallistua voi hyvin myös ilman. Mukaan kannattaa ottaa myös istuinalusta, -tyyny tai esim. retkialusta tai joogamatto. Huvilalla on usein viileää, joten villasukat ja muut lämpimät vaatteet ovat suositeltavia. Tarjolla on teetä ja pientä purtavaa.

Tapahumaan on vapaa pääsy, mutta rajallisen tilan takia rumpupiiristä kannattaa varata paikka ilmoittautumalla etukäteen sähköpostitse osoitteella tiedotus (at) lehto-ry.org. Luentoa voi tulla seuraamaan ilmoittautumattakin. Huom. Tilaisuus on päihteetön.

Lämpimästi tervetuloa!